Ja pots demanar el nº3 d' Objectiu Afosants en paper!

Benvolguts amics, des-de fa uns díes ja tenim per gaudir el tercer (i fantàstic) número d'Objectiu Afosants, la revista de l'Associació Fotogràfica de Sants, i com sempre (i donat l'èxit de sol·licituts dels anteriors números), us oferim també la possibilitat de fer-vos amb aquest nou exemplar en format paper!

Si vols fer-te amb el teu exemplar, no t'ho pensis i fes ara la teva reserva per que aquesta gran revista passi a formar part de la teva biblioteca fotogràfica!, Tens fin el 17 de juny per reservar-la, fes click al botó "comprar" de la imatge que hi trobaràs aquí a sota!

---

Queridos amigos, desde hace unos días, ya podemos disfrutar del tercer (y fantástico) número de Objectiu Afosants, la revista de la Asociación Fotográfica de Sants, y como siempre (y dado el éxito de los números anteriores), os ofrecemos también la posibilidad de haceros con éste nuevo ejemplar en formato papel!

Si quieres hacerte con uno, no te lo pienses y haz ahora tu reserva para que ésta gran revista pase a formar parte de tu biblioteca fotográfica!, Tienes hasta el 17 de junio para reservarla, haz click en el botón "comprar" de la imagen que encontrarás abajo!

2015-compra-objectiu-afosants-3

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat