Taller de Fotografia Macro

Estimats socis, avuí us presentem una nova activitat per aquest mes d'octubre! AFOSANTS i l'Associació Fotogràfica de Montcada i Reixac (AFOTMIR)  ens hem posat d'acord per dur a terme un taller de fotografía Macro!

La fotografia macro es una modalitat de la fotografia màgica, que ens introdueix en un món que no podem gaudir normalment degut al nostre tamany, però quan parem atenció en els detalls i ens posem a observar a través de la lent de la càmera descobrim que hi ha tot un món de vida minúscula que ens deixa meravellats. Els colors dels insectes, la seva fisionomia i les seves activitats quotidianes, els pètals d'una flor, les ramificacions d'una simple fulla... hi ha un munt de detalls que se'ns escapen a simple vista, però que hi son allà esperant a que els descobrim.

El taller es durà a terme a la seu d'AFOTMIR, està dirigit als als socis d'Afosants i AFOTMIR i serà gratuit!. Constarà d'una hora i mitja de classe teòrica que serà impratida per en Cosme Oriol (President d'Afotmir), que farà una ponència a on es tractarà tècniques, consells, trucs i tot el que cal saber per poder gaudir d'aquesta modalitat fotogràfica i després sortirem fins al migdia al camp per posar en pràctica tots el nous coneixements i trucs adquirits a la teòrica.

L'horari del taller serà de 9:00 a 13:30h (aprox). És necessari apuntar-se per reservar plaça.

[info_box]Cal Inscripció! Per reservar plaça has d'emplenar el formulari que hi trobaràs a l'apartat "inscripció" d'aquest article (a sota del resum de dades)[/info_box]

Resum dades:

Taller de fotografia Macro
Ponent: Cosme Oriol
Dia: 25 d'Octubre de 2014
Lloc: seu d'AFOTMIR (Carrer Alt de Sant Pere, 73, 08110 Montcada i Reixac - Mapa)
Horari: de 9:00 a 13:30h (aprox.)
Preu: Gratuit per a socis d'Afosants i AFOTMIR
Material necessari: Càmera de fotos, trípode, flaix, paper i boli i moltes ganes d'apendre i passar-ho bé!
Punt de trobada: Si vens amb el grup, ens veiem al punt de trobada habitual (Pàrquing de l'estació d'autobusos de Sants - Mapa) Si vas directament, ens veiem a la seu d'Afotmir
Hora de trobada: 08:15h (es triga aproximadament 30 min en arribar des de Sants en cotxe)
*En cas de necessitar mitjà de transport, indicar-ho a l'apartat corresponent del formulari d'inscripció que trobareu a sota.

Inscripció:

Emplena el següent formulari per reservar la teva plaça. Les dades que utilitzis només es faràn servir per gestionar les reserves del curs.

[contactform email="formacio@afosants.cat" subject="Inscripció Taller de fotografia Macro Afomir" success="La teva sol·licitud ha estat enviada, rebràs un correu confirmant la reserva de plaça"]
[name label="Nom" required="true"]
[name label="Cognom" required="true"]
[email label="email" required="true"]
[name label="Telèfon (opcional)"]
[textfield label="Número de soci (AFOSANTS o AFOTMIR)" required="true"]
[name label="Necessites transport per anar-hi?" required="true"]
[/contactform]

.

No deixis passar aquesta fantàstica ocasió de gaudir i conèixer la fotografia Macro!

Foto portada: Carlos Giménez

 

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat