Sortida: 14a Festa del Modernisme de la Colònia Güell

Avuí us convidem a una sortida pensant ja en el mes d'octubre! Com cada any, des de fa 14 edicions si comptem la que es durà a terme els propers 10, 11 i 12 d'Octubre, es celebrarà a la Colònia Güell la festa del modernisme!

Aquesta festa ens dóna l'oportunitat de viure en primera persona la vida tal com era a la colònia durant l'època del modernisme i descobrir secrets i anècdotes d'aquella època i dels esdeveniments socials que tenien lloc a la colònia, així com la història de la seva construcció per l'arquitecte Antoni Gaudí, els problemes als quals s'hi va haver d'enfrontar o inclús el perquè l'arquitecte no va poder acabar la construcció de l'església de la colònia. També podrem gaudir de teatre, exposicions, balls amb pianola, jocs infantils, etc...

Des d'Afosants us proposem una sortida fotogràfica en grup a la Colònia Güell durant aquesta magnífica festa, una ocasió perfecte per fer fotos d'època aprofitant la teatralització que es duu a terme a la colònia, una ocasió que ens permet capturar moments d'una època passada.

Programa de la Sortida:

Dia: Dissabte 11 d'Octubre de 2014
Dues opcions per anar-hi:
Transport públic: Ens trobarem a les 9:30h a les torres venecianes de la Plaça Espanya per agafar els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC)
Cotxe particular: Si aneu en cotxe, ens trobarem directament en destí, ens comunicarem vía telegram per trobar-nos.

Com arribar en tren?:
Sortida: Barcelona (Plaça Espanya)
Trens S33S (Can Ros), S8 i S4 >> Parada a l'Estació de la Colònia Güell
Duració del trajecte: 20 min. aprox.
Caminar des de l'estació fins a la colònia: 5min aprox.

Com arribar en cotxe? (des de Plaça Espanya)
Fes click aquí per consultar l'itinerari a google maps

Per dir si vindreu, i si ho fareu en cotxe o en bus per saber a quí s'ha d'esperar. A més, al fil podeu plantejar dubtes o qüestions i ampliar la informació de la sortida. > Anar al fòrum
Web oficial de la fira: https://www.coloniamodernista.cat/

Fotos de capçalera i article: Josep Gabaldà

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

© Afosants.cat