Buscant el Blau - La crida de l'Àrtic, xerrada a càrrac de Bea Dalmau

AFOSANTS informa:
Benvolguts socis, lamentem comunicar-vos que a causa de la convocatòria per demà dia 3 d'octubre de Vaga General ens veiem obligats a ajornar la xerrada "Buscant el Blau - La crida de l'Artic", a càrrac de Bea Dalmau de la qual ja se us confirmarà data més endavant i que no hi haurà cap activitat. Disculpeu les molèsties.

Per : Bea Dalmau

Fotògrafa i economista Bea Dalmau (Tortosa, 1971), fascinada per l’Àrtic, ha viatjat a Svalbard, Islàndia o Groenlàndia a la recerca del Blau del gel, enlluernada per referents fotogràfics com Vincent Munier, Paul Nicklen, Ragnar Axelsson o Penti Sammallahti

L’Àrtic, des de fa alguns estius, ha fet aparició a les pàgines dels diaris. Malauradament aquesta irrupció no es deu a l’extrema bellesa d’aquesta zona de la Terra, sinó al fet de ser la regió que experimenta l’impacte més sever del canvi climàtic i de l’escalfament global. Un dels efectes més notables és la ràpida disminució del gruix, l’extensió i l’edat de la banquisa àrtica. El gel marí és la base de l’ecosistema marí àrtic i el decreixement té un impacte directe en les espècies salvatges i en les societats humanes que l’habiten.

L’Àrtic constitueix un ecosistema únic al nostre planeta. Format d’una banda per un oceà parcialment cobert de gel, la banquisa àrtica, i d’una altra, per una superfície de terra coberta per la tundra àrtica i per glaceres i gels perpetus. La vida a l’Àrtic consta d’organismes i societats humanes adaptats al gel i a les condicions extremes de l’entorn. Aquests paisatges i vides, en situació de risc de persistència, han mogut el meu interès per aquesta regió.

Leave a comment



CONTACTA AMB NOSALTRES

ASSOCIACIÓ FOTOGRÀFICA DE SANTS


calendari afosants

 AFOSANTS

Casa del Mig

Carrer Muntadas, 1-5

(Parc de l'Espanya Industrial) 08014 Barcelona

ENS POTS SEGUIR A X (Twitter)


Dijous en Jorge Llorca ens parlarà d'HENRI CARTIER-BRESSON, de com fotografiava: les llums, els clarobscurs, les composicions i el moment sociocultural en el que van discórrer els seus treballs, així ens podrem fer una idea clara quan visitem l’exposició. info@afosants.cat

Avui en TONI DE ROS ens ha fet una xerrada sobre el FLAIX DE MÀ, ens ha explicat com cal utilitzar-lo, les seves explicacions han sigut fàcils d’entendre, interessants i per això, ens aniran molt bé.
info@afosants.cat
#afosants
#associaciofotograficadesants
#flaixdema

4

Benvolguts associats, el pròxim dijous 14 de novembre, ens explicaran el FLAIX DE MÀ, impartit per en TONI DE ROS, professional que domina aquest tema entre d’altres. Us hi esperem!
info@afosants.cat
#afosants
#associaciofotograficadesants
#SantsMontjuïc
https://www.afosants.cat/revista/

Ahir vàrem fer Foto Fòrum del social per en Jorge Llorca. Es va tractar de manera diferent, veient les possibilitats de millora d’una fotografia sense fer-li grans canvis, els socis acordarem continuar-lo fent cada mes. info@afosants.cat

Sortida al Montseny, d’ Afosants, bon grup, bon temps i es vàren fer moltes fotografies.
info@afosants.cat
#afosants
#associaciofotograficadesants
#somsantsmonjuïc
#sombarcelona
#SantsMontjuïc
#Fentbarri
https://afosants.cat/web/
https://www.afosants.cat/revista/

Load More

© Afosants.cat